Over ons

Inmijntuin.nl is ontstaan in oktober van 2020. Het doel is om zoveel mogelijk mensen te informeren over alles wat met tuinieren te maken heeft. De info die je op inmijntuin.nl vind is heel divers. Zo leggen we bijvoorbeeld uit hoe je een onderhoudsvrije tuin kunt maken, wanneer je het beste je planten kunt sproeien en waarom je wel of niet de bladeren moet vegen in de tuin. Maar je vindt ook informatie over welke kleding je het beste kunt dragen tijdens tuinieren, hoe je een vogelvriendelijke tuin maakt en alles wat je wil weten over kruiden in de tuin.

Zelf zijn wij al jaren gepassioneerd tuinierders. Tuinieren zit bij ons in het bloed. Zo hebben wij veel van onze opa mogen leren en leren we ook nog steeds nieuwe dingen van onze moeder. Veel gaat goed tijdens het tuinieren maar zeker niet alles verloopt altijd even vlekkeloos. Maar dat maakt het juist leuk, vind wij.

De site is bedoeld voor iedereen, dus zeker ook voor mensen met minder ervaring in tuinieren. Inmijntuin.nl is zelfs bedoelt voor mensen die het helemaal niet leuk vinden om te tuinieren. Met onze blogs proberen we je enthousiast te maken en te helpen met allerlei verschillende vragen. We proberen je aan te moedigen om je tuin niet vol te gooien met alleen maar bestrating. De planten, het gras, struiken en bomen in de tuin dragen namelijk bij aan natuur en milieu en is ook goed voor je eigen gezondheid.

We hopen dat je door middel van het lezen van onze blogs antwoord krijgt op al je vragen over tuinieren én dat we enthousiast kunnen maken over tuinieren. 

Erick & Milou